1. Het retourneren van goederen aan het adres van MIJN FOTO KADO is mogelijk conform de condities van onze Algemene Voorwaarden of anderszins volgens de Nederlandse wetgeving. Alvorens goederen te retourneren, dient er in alle gevallen hieromtrent communicatie hebben plaatsgevonden tussen de klant en MIJN FOTO KADO. Indien van toepassing zal MIJN FOTO KADO de betreffende factuurwaarde van de producten aan de klant meteen crediteren, terugbetalen en/of verrekenen.

2. Het afhalen van orders is mogelijk. Het afhaaladres is altijd: Zwaluwweg 58, 1602 NV Enkhuizen, telefoonnummer 06-48177508. Het tijdstip van afhaling dient van tevoren worden overeengekomen.

3. Het verzenden van orders geschiedt met eigen vervoer van MIJN FOTO KADO of per postverzending. De verzendkosten voor orders automatisch berekend volgens een factuurprijs-staffelpercentage, met een minimum van EUR 3,00 per order. De genoemde tarieven zijn geldig binnen Nederland. Verzendingen naar het buitenland zijn mogelijk. (prijs op aanvraag). Normaliter, maar zonder garantie mag binnen Nederland een transportduur van 1 dag worden aangehouden. Afhankelijk van het besteltijdstip worden orders bij ons nog dezelfde dag afgehandeld en binnen enkele dagen verstuurd.

Voor eventuele vragen kunt u altijd met ons contact opnemen